متن کامل پایان نامه مقطع کارشناسی ارشد رشته مدیریت

دانشگاه علامه طباطبایی …

دانشکده مدیریت

پایان نامه کارشناسی ارشد در رشته کارافرینی

عنوان پایان­نامه:

مطالعه تأثیر فرهنگ یادگیری پویا بر موفقیت کسب و کارهای کوچک و متوسط برای شروع فعالیت در بازار خارجی

(مورد مطالعه: صنایع غذایی)

 

استاد مشاور

دکتر سید فرید موسوی

 

تابستان 1394

برای رعایت حریم خصوصی نام نگارنده و استاد راهنما در سایت درج نمی گردد

(در فایل دانلودی نام نویسنده و استاد راهنما موجود می باشد)

تکه هایی از متن پایان نامه به عنوان نمونه :

(ممکن می باشد هنگام انتقال از فایل اصلی به داخل سایت بعضی متون به هم بریزد یا بعضی نمادها و اشکال درج نشود اما در فایل دانلودی همه چیز مرتب و کامل می باشد)

فهرست

……………5 چکیده

فصل اول.———————————————————————————————-6

کلیات پژوهش…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….6

مقدم…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………7  

ضرورت و اهمیت موضوع…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..9.

سوالات پژوهش………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….10

فرضیات پژوهش…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………11

مدل مفهومی پژوهش………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..13

چارچوب پژوهش……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….15

فصل دوم——————————————————-17

ادبیات پژوهش…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..18

فرهنگ یادگیری……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..18

 یادگیری پویا…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………24ا

کسب وکار های کوچک و متوسط…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………31

موانع موفقیت کسب وکارهای کوچک و متوسط…………………………………………………………………………………………………………………………………..36

تاثیر فرهنگ یادگیری پویا بر موفقیت کسب و کارهای کوپک ومتوسط……………………………………………………………………………………………..42

پیشینه پژوهش……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….43

فصل سوم——————————————————46

روش شناسی پژوهش……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..47

روش شناسی پژوهش………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………48

جامعه آماری پژوهش………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………50

ابزار گرد آوری داده ها……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………54

روایی و پایایی ابزار…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………56

فصل چهارم—————————————————-61

یافته های پژوهش……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….62

آمار توصیفی………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..62

آزمون فرضیات…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….65

جمع بندی فصل…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………75.

فصل پنجم—————————————————-76

نتایج پژوهش……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..77

اختصار پژوهش……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………77

یافته های پژوهش………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………78

نتیجه گیری ازفرضیات و سوالات پژوهش…………………………………………………………………………………………………………………………………………79

پیشنهادهای کاربردی پژوهش…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..81

محدودیت های پژوهش……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….85

پیشنهاد هایی پژوهشی………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………86

جمع بندی فصل…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………86

منابع——————————————————–98

 

چکیده:

این پژوهش به هدف مطالعه تأثیر ابعاد فرهنگ یادگیری پویا در موفقیت کسب و کارهای کوچک و متوسط در ورود به بازارهای خارجی انجام شده­می باشد. جامعه­ی آماری مورد نظر در این پژوهش، مدیران و کارشناسان کسب و کار های فعال در صنایع غذایی شهر تهران می باشند. پژوهش از نوع مطالعه همبستگی بوده و با بهره گیری از روش پژوهش پیمایشی انجام شده می باشد. جهت سنجش فرهنگ یادگیری پویا از پرسشنامه ویلیام و بیکر (2014) و جهت سنجش موفقیت کسب و کارهای کوچک و متوسط در ورود به بازارهای خارجی از پرسشنامه باندارا و همکاران (2009) بهره گیری شده می باشد. تجزیه و تحلیل داده­ها در دو سطح توصیفی و استنباطی به انجام رسیده­می باشد. در راستای مطالعه و  آزمون فرضیات و سوالات پژوهش از آزمون های همبستگی، رگرسیون ساده و تی تک نمونه ای بهره گیری شده می باشد. در این راستا، نتایج حاصل از آزمون همبستگی پیرسون نشان داده که میان ابعاد گرایش به بازار، گرایش به یادگیری و گرایش به کارآفرینی و موفقیت کسب و کارهای کوچک و متوسط برای ورود به بازارهای خارجی، ارتباط مثبت و معناداری هست. همچنین بر اساس آزمون رگرسیون ساده، ابعاد فرهنگ یادگیری پویا بر روی موفقیت کسب و کارها موثرند. آزمون تی تک نمونه ای نیز نشان داده که ابعاد فرهنگ یادگیری پویا در وضعیت نامطلوب و موفقیت کسب وکارهای کوچک ومتوسط برای ورود به بازارهای خارجی در وضعیت مطلوبی قرار دارند.  

 

واژگان کلیدی: فرهنگ یادگیری پویا، گرایش به بازار، گرایش به یادگیری، گرایش به کارآفرینی، موفقیت کسب و کارهای کوچک و متوسط در ورود به بازارهای خارجی.

  

  • مقدمه و اظهار مساله

امروزه در بازار رقابتی ای که در سرتاسر جهان شکل گرفته، تغییرات بنیادینی در محیط کسب و کار ایجاد شده می باشد. این تغییرات منجر به وضعیتی شده می باشد که در آن، شرکت های کوچک و متوسط، با در نظر داشتن تأثیر شان در اشتغال زایی و توسعه اقتصادی کشورها، تأثیر گسترده، متنوع و مهمی در رشد کشورهای در حال توسعه بر عهده دارند (kula, tatuglu, 2003). با در نظر داشتن تخصصی شدن کارها، نیاز دائم به ارائه محصولات جدیدتر و فروش آن در بازارهای بکر به مقصود بقا و رشد، افزایش فشار رقابتی و کاهش کمک های مستقیم و طرفداری های دولت به گونه خاص در کشورهای در حال توسعه، نیاز به بین المللی شدن شرکت های کوچک و متوسط بیش از پیش احساس می گردد (hobner, 2000).

در تحقیقاتی که تا به امروز در ارتباط با کسب و کار بین الملل صورت گرفته، شرکت های چندملیتی تأثیر مهمی را اعمال می کردند. اما در حال حاضر، این کشش و علاقه به سمت کسب و کارهای کوچک و متوسط بین المللی سوق داده شده می باشد (pangarcar, 2008). مانند عوامل داخلی سازمانی که بر اساس تحقیقات صورت گرفته، بر بین المللی شدن کسب و کارهای کوچک و متوسط موثرند، می توان از تیم های مدیریت عالی، منابع شرکت، فرهنگ یادگیری، مدیریت دانش و …. نام برد. این عوامل به نیروهایی اطلاق می گردد که در درون شرکت اقدام می کنند. از منابع و دانش شرکت به عنوان مولفه های مهم برای ورود به بازار بین الملل و تقویت بین المللی شرکت ها دانسته می گردد، زیرا که موجب ایجاد مزیت رقابتی می گردد (lindsay , et al, 2003). در پژوهش حاضر، قصد بر این می باشد که به مطالعه تأثیر فرهنگ یادگیری پویا به عنوان یکی از عوامل موثر بر ورود کسب و کارهای کوچک و متوسط به بازارهای خارجی، پرداخته گردد.

همانطور که ملت ها فرهنگ های متفاوتی دارند، سازمان ها و شرکت ها نیز شیوه های متمایزی برای اعتقاد داشتن، اندیشیدن و اقدام کردن دارند که به وسیله نمادها، قهرمان هاف شعائر، ایدئولوژی ها و ارزش ها شناسایی می شوند. ماهیت یادگیری و شیوه ای که بر اساس آن یادگیری در سازمان رخ می دهد، به شدت به وسیله فرهنگ یادگیری تعیین می گردد. فرهنگ بسیاری از شرکت ها اگر چه فرهنگ ضد یادگیری نیست، اما غیر یادگیرنده می باشد. در چنین فرهنگی، خطرپذیری، کوشش برای ارائه رویکردهای نوینف به اشتراک گذاشتن اطلاعات و مورد هایی همانند این، تشویق نمی گردد (marquardt, 2002). به زعم هچ (1390)، در باب پویایی فرهنگ یادگیری، می توان دریافت که ایجاد مصنوعات، پیش فرض ها و ارزش ها، انتظاراتی در مورد جهان ایجاد می کنند که تصاویر ذهنی و چشم اندازهایی برای راهنمایی اقدام فراهم می سازند (هچ، 1390: 584).

ماهیت یادگیری و شیوه ای که بر اساس آن یادگیری در شرکت ها رخ می دهد، به شدت به وسیله فرهنگ یادگیری در سازمان ها تعیین می گردد. فرهنگ یادگیری در سازمان ها و شرکت ها دارای ویژگی هایی از قبیل: ارزش و پاداش دادن به یادگیری، مسئولیت مشترک برای یادگیری، اعتماد و استقلال کاری، تشویق نوآوری، تجربه گرایی و خطر پذیری، تعهد مالی به آموزش و توسعه منابع انسانی، خلاقیت جمعی، گوناگونی و تنوع، تعهد به بهبود مستمر محصولات و خدمات پاسخگویی به آشوب و تغییر و مورد هایی همانند این می باشند (مارکوارت، 1390: 101).

این مطلب رو هم توصیه می کنم بخونین:   پایان نامه کارشناسی ارشد رشته مدیریت: تأثیر مدیریت رسانه بر اخلاق سازمانی

از این رو، مساله اصلی پژوهش حاضر اینست که با وجود ضرورت ورود کسب و کارهای کوچک و متوسط کشورمان به بازارهای خارجی برای حفظ بقا و نیز کاربرد فرهنگ یادگیری پویا در به روز شدن و یافتن راهکارهای نو و جدید، آیا می توان به تأثیر موثر فرهنگ یادگیری پویا در موفقیت این کسب و کارها برای ورود به بازارهای خارجی پی برد؟ چه ارتباطی را می توان میان فرهنگ یادگیری پویا و موفقیت کسب و کارها برای ورود به بازارهای خارجی پیدا نمود؟

  • اهمیت و ضرورت موضوع

اهمیت و ضرورت موضوعی پژوهش حاضر از این جهت می باشد که دو عامل در حرکت کسب و کارهای کوچک و متوسط کشورمان به سوی بازارهای خارجی موثرند. اولین عامل، اصل 44 قانون اساسی ایران یا همان اصل خصوصی سازی می باشد. عامل دوم طرفداری دولت از صادرات غیر نفتی و کوشش برای فرار از اقتصاد تک محصولی و زمزمه های پیوستن به سازمان تجارت جهانی می باشد. این عوامل فشار رقابتی میان کسب و کارهای کوچک را افزایش می دهند که باعث می گردد شرکت هایی همانند این برای بقای خود به سوی بازارهای بین المللی حرکت کنند. هر چند که عوامل بی شماری در ورد به بازار خارجی و تسریع این فرایند دخیل هستند که محققان از دیدگاه های متفاوتی بعضی از آن ها را مطالعه کرده اند (chen, hang, 2004). مانند این عامل، عوامل سازمانی، محیطی و متغیرهای مدیریتی می باشند (karadeniz, gocer, 2007).

با در نظر داشتن شرایط کنونی اقتصاد کشور و نیاز مبرم ساختارهای اقتصادی به وارد شدن ارز به این چرخه و رشد تدریجی اقتصاد، یکی از راهکارهایی که می تواند موجب رونق اقتصادی و برپایی صنایع داخلی گردد، صادرات کالاها و خدمات به خارج از کشور می باشد. از آنجا که کشور ایران در بسیاری از صنایع، از اشکال های زیادی رنج برده و توانایی این را که بتواند در کالاها و خدمات متنوع، برندهای معتبر جهانی بسازد، ندارد؛ پس مجبور می باشد با در نظر داشتن اصل مزیت رقابتی، وارد بازارهایی گردد که توانایی صادرات کالاها و خدمات را در آن عرصه داراست. یکی از بازارهایی که بسیاری از فعالان عرصه بازاریابی در داخل کشور، جهت صادرات کالاها و خدمات واردش شدند، عرصه کسب و کارهای کوچک و متوسط در صنایع غذایی می باشد. از این رو، در پژوهش حاضر، هدف بر آن می باشد که به مطالعه اثر یادگیری پویا به عنوان یکی از عواملی که می تواند در موفقیت این کسب و کارهای کوچک و متوسط موثر باشد، پرداخته گردد.

  • اهداف پژوهش
  • تعیین ارتباط میان فرهنگ یادگیری پویا و موفقیت در بین المللی شدن کسب و کارهای کوچک و متوسط صنایع غذایی در شهر تهران
  • تعیین تأثیر فرهنگ یادگیری پویا در موفقیت بین المللی شدن کسب و کارهای کوچک و متوسط صنایع غذایی در شهر تهران
  • تعیین وضعیت فرهنگ یادگیری پویا در شرکت های فعال در صنایع غذایی در شهر تهران
  • تعیین وضعیت موفقیت در بین المللی شدن کسب و کارهای کوچک و متوسط صنایع غذایی در شهر تهران
    • سوالات پژوهش

سوال اصلی:

  • آیا فرهنگ یادگیری پویا، بر موفقیت کسب و کارهای کوچک و متوسط برای شروع فعالیت در بازارهای خارجی صنایع غذایی موثر می باشد؟

سوالات فرعی:

  • آیا میان ابعاد فرهنگ یادگیری پویا و موفقیت کسب و کارهای کوچک و متوسط برای شروع فعالیت در بازارهای خارجی صنایع غذایی ارتباط معناداری هست؟
  • آیا بعد گرایش به بازار، بر موفقیت کسب و کارهای کوچک و متوسط برای شروع فعالیت در بازارهای خارجی صنایع غذایی موثر می باشد؟
  • آیا بعد گرایش به یادگیری، بر موفقیت کسب و کارهای کوچک و متوسط برای شروع فعالیت در بازارهای خارجی صنایع غذایی موثر می باشد؟
  • آیا بعد گرایش به کارافرینی، بر موفقیت کسب و کارهای کوچک و متوسط برای شروع فعالیت در بازارهای خارجی صنایع غذایی موثر می باشد؟
    • فرضیات پژوهش

فرضیه کلی:

  • فرهنگ یادگیری پویا بر موفقیت کسب و کارهای کوچک و متوسط برای شروع فعالیت در بازارهای خارجی صنایع غذایی موثر می باشد.

فرضیات فرعی:

  • مولفه های فرهنگ یادگیری پویا و موفقیت در کسب و کارهای کوچک و متوسط برای شروع فعالیت در بازارهای خارجی صنایع غذایی ارتباط معناداری دارند.
  • بعد گرایش به بازار بر موفقیت کسب و کارهای کوچک و متوسط برای شروع فعالیت در بازارهای خارجی صنایع غذایی موثر می باشد.
  • بعد گرایش به یادگیری بر موفقیت کسب و کارهای کوچک و متوسط برای شروع فعالیت در بازارهای خارجی صنایع غذایی موثر می باشد.
  • بعد گرایش به کارافرینی بر موفقیت کسب و کارهای کوچک و متوسط برای شروع فعالیت در بازارهای خارجی صنایع غذایی موثر می باشد.
    • روش شناسی پژوهش

پژوهش حاضر از لحاظ هدف کاربردی می باشد و از لحاظ نوع روش، توصیفی – همبستگی می باشد. همچنین با در نظر داشتن بهره گیری از داده های کمی برای آزمون فرضیات و سوالات پژوهش، این پژوهش در دسته مطالعات پیمایشی قرار می گیرد. از طرفی با در نظر داشتن توزیع ابزار پرسشنامه در میان جامعه آماری مشخص، پژوهش حاضر در دسته مطالعات میدانی قرار می گیرد. در پژوهش حاضر، جهت گرداوری پیشینه ها و ادبیات موضوعی یادگیری پویا و موفقیت کسب و کارهای کوچک و متوسط، از روش کتابخانه ای بهره گیری می گردد. در این روش با جستجوی مطالب از طریق مجلات، مقالات، کتاب ها و … به گرداوری ادبیات و پیشینه می پردازیم. از طرفی برای جمع آوری داده های مورد لزوم برای آزمون فرضیات، از شیوه میدانی بهره گیری می گردد. بدین معنی که با توزیع پرسشنامه ها میان اعضای جامعه آماری، داده های خام مورد نیاز، گرداوری خواهد گردید. جامعه آماری پژوهش حاضر، جامعه آماری مورد نظر در این پژوهش، مدیران ارشد شرکت های بین المللی صنعت غذایی در شهر تهران می باشند.

  • قلمرو پژوهش
  • قلمرو زمانی: بازه زمانی انجام پژوهش حاضر، از زمستان سال 1393 تا اواخر تابستان سال 1394 ادامه می یابد.
  • قلمرو مکانی: جامعه آماری مورد نظر در این پژوهش، مدیران ارشد شرکت های بین المللی صنعت غذایی در شهر تهران می باشند.
  • قلمرو موضوعی: قلمرو موضوعی پژوهش حاضر در حوزه یادگیری پویا و کسب و کارهای کوچک و متوسط می باشد.
    • مدل مفهومی پژوهش

هدف از این مطالعه، مطالعه تأثیر فرهنگ یادگیری پویا در موفقیت کسب و کارهای کوچک و متوسط برای ورود به بازارهای خارجی می باشد. مدل مفهومی ذیل، به نمایش ارتباط میان متغیرهای پژوهش حاضر، می پردازد.

تعداد صفحه :112

قیمت :37500 تومان

بلافاصله پس از پرداخت ، لینک دانلود فایل در اختیار شما قرار می گیرد

و در ضمن فایل خریداری شده به ایمیل شما ارسال می گردد.

پشتیبانی سایت  serderehi@gmail.com

دسته‌ها: رشته مدیریت